22. september 2006

Hurra for Reiulf!

I går lå Reiulf Steen utenfor døra mi, riktignok bare i avisformat (noe annet ville vært sært og til dels skummelt!). Men Reiulf Steen i avisformat er ikke bare bare, i allefall ikke for oss som er så grunnleggende enige med han. Over hele forsiden og to sider inne i avisa etterlyser han den nye politiske kursen som de rødgrønne lovet i valgkampen. Takk og atter takk! Vi i AUF har etterlyst den nye kursen og det er genialt å jobbe på samme lag som en tidligere partileder. En mann med enorme kunnskaper og vakre visjoner!!

I dag er han dagens navn i Dagsavisen og ett av spørsmålene er hva han er villig til å gå i demonstrasjonstog for. Svaret er fred i Midtøsten og rettferdighet for Palestina. Den samme mannen var på Utøya tidligere i sommer og sjarmerte, engasjerte og imponerte meg til tusner! Han var da kompromissløs i sin analyse av konflikten:
- Israel driver en barbarisk fremferd mot nesten våpenløse palestinere.

Avslutter dagens innlegg med å si hurra for Reiulf Steen, og du skal ikke se bort ifra at jeg drømmer vakre drømmer om han som utenriksminister. En utenriksminister som har en visjon om en ny økonomisk verdensorden, er en utenriksminister jeg virkelig kan like!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar