31. oktober 2006

Ikke akkurat oppegående II

Noen mennesker gjør meg oppriktig forbanna, Hege Storhaug er en av dem.

Hege Storhaug er en person som langt ifra kan kalles fornuftig, og i forrige Dagbladets Magasinet var det et langt intervju med kvinnen som har gjort kampen mot "islams negative sider" til sin store fanesak. Når journalistene i Magasinet spør Storhaug om hun tror Norge kan gå i oppløsning svarer hun:
"Ja. Ved utgangen av dette århundret kan det skje", og fortsetter med sine håpløse meninger: "Naitiviteten blant nordmenn skremmer meg ofte mer enn islamistene, som heldigvis er ganske få i av Norge"

I høringsuttalelsen fra Human Rigths Service til forslaget til ny utlendingslov kan man lese følgende:
"HRS mener det er en generell berettiget grunn til en betydelig bekymring hva gjelder den omfattende innvandringen gjennom nyetablerte ekteskap".
Jeg tror ikke HRS eller Storhaug er bekymret på de de som blir tvangsgiftet sine vegne, de er bekymret for økt innvandring, og gjennom aldersgrense har de funnet et ypperlig virkemiddel for å begrense innvandringen til Norge.

Til Magazinet (forøvrig en fantastisk kristen avis) sier hun følgende:
"Islamismen er den største trusselen mot det sekulære demokratiet i Norge og Europa. Det er en totalitær ideologi som nå har fått fotfeste, som kan sammenlignes med nazisme og fascisme. Jeg vil rope ut om hvor viktig det er å være bevisst den fantastiske friheten vi har i Norge og Europa."

Jeg kunne levd med at Hege Storhaug hadde rare meninger, problemet er at regjeringen nå vurdere å innføre tiltak hun kjemper desperat for, aldersgrense for å hente ektefelle og tilknytningskrav. Ikke bare sitter ansvarlige politikere og hører på hva hun har å si, neida, de pøser også ut penger til organisasjonen hennes!

Ikke rart asyl- og flyktningpolitikken er ute og kjører...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar