20. januar 2009

Fra camping til tivoli

For en uke siden var vi en tur innom Libanon. Begynte å bli paranoide og trodde at krigen fulgte etter oss, da det ble skutt raketter fra Libanon og inn i nord i Israel. Men ble heldigvis ikke noe mer av det, og vi hadde noen strålende dager i Beirut og omegn.

Første kvelden gikk turen til Amshit, hvor vi også fikk oss noen nye venner. De kunne fortelle at alle arabiske stedsnavn hadde en mening, men ikke Amshit.. Bildet er tatt rett utenfor campinghytta, utrolig vakkert sted, til tross for det noe uheldige navnet. De nye vennene våre kjørte oss tilbake til Beirut, og jeg tror jeg aldri har vært så nær døden noen gang i hele mitt liv! De kjører som villmenn her nede, og vi pustet lettet ut da vi kom tilbake til rushtrafikk og kø.

Etter dager med dyster stemning, bestemte vi oss for å få opp stemningen noen hakk. Resultatet ble derfor besøk på et av Libanons mest slitne tivoli: Luna Park. Vi var de eneste besøkende, men i god Håheim/Brenna-stil ble det en høylydt opplevelse. Tonje skrek og jeg lo:)

Libanon er et land som alle må besøke, her er det noe for alle! For oss var det et tilfluktssted for å kunne koble litt av og nyte ferien. Tre dager var altfor lite, men Damaskus ventet og vi pakket sekkene og satte oss i en servicetaxi i retning Syria.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar