24. juni 2009

Hva er viktig for deg?

Arbeiderpartiet har lansert en del av sin nettkampanje i dag, og hele poenget er at du sier din mening om hva som er viktig i dette valget. Du kan lage din egen plakat med ditt slagord, og selveste statsministeren lover å lese alle.

Jeg valgte følgende plakat: En skole hvor alle kan lykkes. Vi står nemlig ovenfor store utfordringer i dagens skole. En av fem går ut av skolen uten å kunne lese og skrive skikkelig, og en av tre fullfører ikke videregående opplæring. Vi har en skole som i for stor grad er tilpasset de teoristerke elevene, og det fører til at mange ikke greier å henge med. Vi trenger en skole hvor alle elevene føler mestring, og da trenger vi mer praksis i skolen. Vi trenger en skole der alle elevene kan lykkes på sin egen måte, og da trenger vi mer tilpasset opplæring.

Vi skal ha store ambisjoner for fellesskolen, og vi skal ikke bare ha som mål at alle fullfører. Jeg vil kjempe for en skole der alle elever føler at de blir sett, at alle elever får den undervisningen de trenger og at alle elever skal kunne lykkes!

Jeg håper du lager din egen plakat, lykke til:)

1 kommentar:

  1. Det som er viktig for meg er å bli kvitt dagens regjering slik at vi kan få gjort noe med blant annet helsekøene, eldreomsorgen, finansieringen til skolene og veiene våre. Skal vi lykkes med en skole der alle elevene lykkes i forhold til sine egne muligheter og ønsker må vi gi muligheter for større variasjoner og tilpasset læring til hver enkelt. Dagens regjering har nå brukt opp 4 år uten å få til noe av dette.

    SvarSlett