22. februar 2009

Råttent valgflesk

Desperasjon er aldri pent, og særlig ikke når det kommer fra Siv Jensen.

Nå advarer hun mot snikislamisering av Norge, og hun kan berolige alle bekymrede sjeler om at hvis hun får styre landet, ja da skal norske lover styre landet! Jeg er usikker på om slike utspill fortjener oppmerksomhet, men slikt fremmedfiendtlig oppgulp må besvares.

Og jeg velger å gjøre det kort og greit:
1) I Norge gjelder norske lover (egentlig skremmende at den ledende opposisjonspolitikeren ikke vet dette...)
2) Det finnes ingen islamisering i Norge (vi har en statskirke, du får kjøpt pølser på hvert hjørne og i vårt vakre demokrati kan folk til og med ha på seg miniskjørt)
3) Snikinnføring? Hvem, hva og hvor?!

Kjære Siv Jensen, jeg har gjennomskuet deg! Dette er valgflesk det stinker råttent av. FrP gjør det dårlig på meningsmålinger fordi folk har skjønt at partiet og dets økonomiske politikk ville vært døden for Norge. Nå tyr Siv Jensen til det partiet kan aller best, nemlig å spille på fremmedfrykt.

Politikere i Malmö reagerer på utspillet, og til og med de skjønner at dette har noe med valget til høsten å gjøre. Illmar Reepalu, bystyreleder i Malmö avkrefter at kriminaliteten har noe med islame å gjøre og har invitert FrP til å ta en titt på virkeligheten. Jeg håper de tar seg en tur, de må jo gjerne kombinere det med en harrytur hvis motivasjonen er litt laber!

23 kommentarer:

  1. Hipp hurra :D
    Blir nok stas med studietur til gettoen i Malmö for frk. Jensen og co.

    Måtte valgflesket råtne bort så alle ser det ;)

    SvarSlett
  2. Kamerat Håheim

    Sharia-loven gælder også flere steder i København. Det er jo fint, men forkert, at hævde at i Norge gælder norsk lov.
    Den lov som folk retter sig efter er den der gælder.
    I Danmark har der været forsøg på at betale blodpenge, småpiger bliver giftet i stuen hos en imam. Og der findes mange tilfælde hvor man forsøger at ordne problemerne internt.
    På samme måde som der findes sort økonomi findes der også en lov som er sort, i bogstavelig forstand.
    MVH Flemming

    SvarSlett
  3. Nå er vel strengt tatt loven som gjelder den loven man tiltales og dømmes etter i domstol-systemet. Hvilken lov man føler man bekjenner seg til spiller da ingen rolle. Det finnes ingen "sorte lover", men sorte skikker, og disse skal selvsagt bekjempes. Det er ingen som er uenige om at norsk lov skal gjelde i Norge.

    SvarSlett
  4. Siv er sur pga lite opplsutning og må bli enda mer populistisk en vanlig. Lavmål. Veldig enig i det du skriver. Har også skrevet om det samme: http://lille-rod.blogspot.com/2009/02/siv-jensen-er-patetisk-og-ond.html

    SvarSlett
  5. Anonym1:47 p.m.

    FrP sliter heldigvis ikke lengre, de har vært nede på 16 %, og har arbeidet seg jevnt og trutt oppover igjen til småpene 20 %.

    Har for øvrig alltid lurt hvorfor ikke SV sliter mer enn de gjør? Halvorsen må jo ha slukt alle tilgjengelige kameler som finansminister.

    SvarSlett
  6. Anonym2:30 p.m.

    Siv Jensen har nok rett, men med så mange naive og dumsnille i Norge som bare tror at muslimene jobber for alles beste.
    Den dagen de har overtaket i et land så er det slutt for demokratiet.
    Snik islamisering, tja se på linken.
    http://www.sian.no/index.php

    SvarSlett
  7. Anonym3:26 p.m.

    Haha, jag skulle vilja se Finne-Ilmar ta med sig Siv Jensen till Rosengård i Malmö (vilket helt säkert är området i fråga.) Dit åker inte ens brandkåren utan poliseskort eftersom dom blir bombade med sten, fyrverkerier och ibland även skarp ammunition. Han skulle ALDRIG själv vågat sätta sin fot där.

    SvarSlett
  8. Anonym5:00 p.m.

    Skal ikke så mye research til for å se hvordan Europa begynner å miste identiteten sin overfor hatfylte muslimer. Jeg hadde ingen anelse om dette før denne hijab debatten kom. Ignorance is bliss og jeg kan ikke si jeg er så blissful for tiden.

    SvarSlett
  9. Anonym9:58 p.m.

    Andreas
    Mange af de overtrædelser kommer ikke ud af Ghettoen. Det bliver ordnet internt.
    F.eks en skilsmisse opnået ved en norsk domstol har for den muslimske kvinde ingen effekt. Rejser hun til hjemlandet for at besøge familien, så kan manden gøre krav på hende.
    Hun kan skrige at hun er blevet skilt ved en norsk domstol så længe hun vil.
    Slipper manden efter en skilsmisse afsted med de børn, som kvinden er blevet tilkendt forældremyndigheden over, så vil intet muslimsk land udlevere disse.
    Er man ikke blevet skilt ved en muslimsk domstol, er man slet ikke skilt.
    Der har jo også været eksempler på flerkoneri. 1. kone bliver man gift med ved en eks. norsk domstol, 2. kone er man gift med ved en imam. Alle andre muslimer anerkender dette derfor er det hvad der gælder i ghettoen uanset hvad norsk lov vil sige.
    MVH Flemming

    SvarSlett
  10. Anonym1:15 a.m.

    Jeg tror muslimene har store planer om å ta over verden via McDonald!
    Omg.. Går det ann å være så naiv som Siv?

    SvarSlett
  11. Anonym9:09 a.m.

    Maagnus
    "Går det ann å være så naiv som Siv?"
    Svaret giver du jo selv.

    SvarSlett
  12. Jeg blir lettere skremt av skumle holdninger til islam som religion. Kjære anonyme kommentator, Flemming, eller hva du nå enn er. Jeg har da aldri forsvart at den gettoen som er i Malmö er noen god løsning. Tvert imot - slik segregering av innvandrerbefolkningen er veldig farlig. Men inkludering vil ikke si at alle skal se ut og oppføre seg som "nordmenn flest". Man skal bli en del av fellesskapet uten å bli borte i fellesskapet. Vi må akseptere at Norge er et flerkulturelt samfunn. Da er ikke løsningen segregering.

    Hvis du leser bloggen min leser du sikkert at jeg synes debatten om hijab er latterlig. Det er snakk om et hodeplagg, vi tillater ikke flerkoneri eller dødsstraff, eller omskjæring. Vi tillater rett og slett folk å vise at de har en egen kulturell identitet.

    Det å høre folk snake om snikislamering av Norge blir bare for domt. Det er en latterlig argumentasjon, som man kan spare seg for i en seriøs debatt. Siv Jensen skulle skamme seg.

    SvarSlett
  13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  14. Anonym4:03 a.m.

    Andreas: skjønner ikke hvorfor sosialistene er så redd for holdingene mot islam? Dere har jo selv stått for mange grumsete holdninger mot kristne.

    Det Siv gjør nå, er viktig for en debatt som har vært tiet ihjel. Et sunt demokrati trenger en variasjon i meninger.

    Iflg. dagens Aftenposten, er debatten i Sverige helt tabubelagt, og den er ikke langt unna det i Norge heller.

    SvarSlett
  15. Anonym6:48 a.m.

    Til Kamerat Kurt:
    I rest my case når det gjelder ting som ikke passer i en seriøs debatt. Dette blir for dumt.

    SvarSlett
  16. Anonym7:39 a.m.

    Andreas:
    Åhh, jeg trodde det var du som hadde satt standarden i usakligheter her? Jeg fulgte bare deg...

    Rabana har sagt seg bekymret over ytringsfrihetens framtid, Salman Rushdie har sagt at fatwaen han fikk for noen år siden bare var prologen til hva vi ser i dag. Trenger jeg nevne Muhammed-tegningingene?

    Det må være lov til å debattere hvordan Islam virker inn på det vestlige samfunnet, og om grunnleggende rettigheter som ytringsfriheten står i fare.

    SvarSlett
  17. Nok en gang: I rest my case.

    SvarSlett
  18. Anonym2:20 p.m.

    Helt enig med deg, Andreas.

    Ditt syn på en saklig debatt ser ut til å være "hvordan ting burde fungere", komplett uten å se på hvordan ting faktisk fungerer. La oss ta segregering som eksempel:

    Segregering har definitivt kommet til Oslo, og jeg ser ikke hvordan man kan bli kvitt det problemet.

    Det du sier at "da er ikke løsningen segregering". Nei, man har snakket om å unngå segregering i evigheter.

    Jeg regner med at ingen politikere i Oslo har valgt segregering bevisst.

    Kan du gi meg et svar uten å komme med plattheter og selvfølgeligheter?

    SvarSlett
  19. Andreas
    At negligere problemerne er dumt efter min bedste overbevisning. Intet land i verden er nogenside lykkes med integrering af en større muslimsk befolkning, og vi i Skandinavien kommer heller ikke til at lykkes.

    Der er derfor 2 muligheder assimilation eller parallelsamfund.
    Er det at iklæde sig hijab et udtryk for at ville integrere sig?
    Nej selvfølgelig ikke. Det er en måde at vise, at jeg er ikke som du.
    Nej Norge er ikke flerkulturelt. Flerkulturelt betyder at flere kulturer er ligestillet og det er der jo ikke tale om endnu.
    Ja debatten om hijab er latterlig. At nogen kunne finde på at søge ind hvor der kræves uni(ens)form og derefter kræve at den skal laves om er helt til grin.
    MVH Flemming

    SvarSlett
  20. Anonym9:33 a.m.

    Til Kurt:
    Mitt syn på en saklig debatt er iallefall ikke å komme med latterlige begreper som "Snikislamifisering", som totalt mangler rot i virkeligheten. Det er det dette handler om. Og ja, jeg bryr meg veldig om hvordan ting burde fungere, men det betyr ikke at jeg ikke ser hvordan ting fungerer i praksis, men det er overhodet ikke det du beskriver. Segregering er en bevisst strategi for at ulike folkegrupper skal leve atskilt. Du bør vite hva begrepene dine betyr, før du slenger dem ut.

    Men det er klart at det er store problemer med integreringen i Oslo og i Norge. Jeg tror nok mye av dette skyldes dårlige holdninger mot Islam, og spesielt slike debatter som Siv Jensen nå har blåst i gang. FrP bidrar til å utvikle mer fremmedfrykt, og bidrar dermed til mindre integrering. Det er det som gjør at dette er råttent valgflesk!

    Når det gjelder hvordan problemet kan løses, kan det for eksempel løses hvis man i Oslo hadde hatt et byråd som ikke har fremmedfrykt og "snikislamifisering" som et utgangspunkt. Det sier seg selv at det blir dårlig integrering når det er FrP som styrer. Man kunne for eksempel avskaffe ordnignen med fritt skolevalg totalt, og sørge for at den videregående skolen i Oslo også skal være en fellsskole, i stedet for at det finnes egne skoler der 80 og 90 prosent av elevene har innvandrerbakgrunn.

    Til Flemming:
    Det skremmer meg at du mener at integrering er nytteløst. Assimilasjon er respektløst, og paralellsamfunn er da ingen løsning. Historien har vist at slik segregering kan få katastrofale følger. Hadia Tajik sier at politikk er å styre etter stjernene, og da går det ikke an å si at integrering ikke nytter. Det blir som å høre Siv Jensen snakke om at hun ikke tror det går an å utjevne forskjeller - SKREMMENDE:

    Jeg respekterer argumentet om at hijab til politiuniformen er feil, fordi uniformen skal være nøytral, selv om jeg er dundrende uenig i det. Det er debatten om "snikislamisering" som blir for dum.

    Norge er et flerkulturelt samfunn, i den grad at her lever flere kulturer side om side med de formelt samme rettighetene. At alle rettigheter ikke er like sikre i praksis, sier jeg ingenting på. Flere muslimer i Oslo er redde for å utføre bønner, fordi de frykter reaksjoner. Det er et resultat av denne debatten og fremmedfrykten.

    Du argumenterer for at Hijab i politiet vil indikere at Norge ikke er et flerkulturelt samfunn, samtidig som du sier at det er å si at "jeg er annerledes enn deg". Dette blir jo selvmotsigende. Dersom det ikke er lov til å være annerledes er ikke Norge et flerkulturelt samfunn. Husk at integrering vil si å bli en del av fellesskapet uten å miste sitt kulturelle særpreg på veien.

    SvarSlett
  21. Anonym4:47 a.m.

    Andreas:
    Ang. segregering: Hvor mener du man har gjort segregering (det var tross alt du som tok ordet i bruk)? I Malmø?

    Fritt skolevalg... Jeg antar du er klar over at etniske nordmenn flytter vekk fra en god del bydeler i Oslo (som Furuset og Holmlia). Hvor langt skal man flytte på barn for å få til en "integrerende skole".

    Ang. "det sier seg selv at det blir dårlig integrering når det er FrP som styrer". Javel? Hvis det er den offisielle sannheten kan man spørre seg hvorfor man sender innvandrere til Oslo? Eller?

    Selv har jeg venner som ble satt i privatskole av foreldrene for at de i det hele tatt skulle lære noe - de klassene de opprinnelig var satt i hadde for mye bråk. Vennene mine, og deres foreldre står fast på at de ikke ville ha sjanse til å komme videre i utdannelsen uten dette oppholdet i privat skole.. Hva tror du om det, Andreas?

    Ang. "dårlige holdninger mot islam": Det har blitt sagt tidligere at Islam har hatt mange dårlige talsmenn i det siste, med diverse terrorbombere i spissen. Tror du virkelig ikke det har litt med de "dårlige holdningene mot islam" å gjøre? Er det ikke "menneskelig" å reagere som man gjør mot islam?

    Ang. begreper: Hva ville du foreslå i steden for "snikislamisering"? FrP har HOPPET på meningsmålingene, og det må tyde på at noen er enige. Men jeg er villig til å lytte til forslag om andre begreper.

    SvarSlett
  22. Anonym5:06 a.m.

    Andreas:
    Må bare kommentere på det du sier til Flemming også.

    Det finnes et liberalistisk slagord som heter "min frihet ender der din begynner". Hele spørsmålet er hvor begynner din frihet?

    Et veldig godt eksempel her er Jehovas Vitner og blodoverføring. Kan man akseptere at de nekter små barn blod etter en alvorlig ulykke?

    Hva tror du Andreas? Hvor annerledes er det lov til å være i et flerkulturelt samfunn?

    SvarSlett
  23. Andreas:
    å segregere

    1. Å separere, brukt spesielt om sosialpolitikk som direkte eller indirekte holder raser eller etniske grupper adskilt. (no.wiktionary.org)

    Jeg ser ikke ordet "bevisst" her.

    Segergering fra no.wikipedia.org:
    Segregeringsformer: ..ghettoer..

    Du kan med fordel være litt mer nøyaktig når du skal rette noen.

    SvarSlett